top of page
bursdag bilder

Voksenbursdag

og fester med aldersforskjeller

I voksenlag kjører vi det samme opplegget som vi gjør i en barnebursdag dersom hele familien er invitert. Det spiller ingen rolle om man fyller 20 eller 80. Klovnen Silja eller Piraten Sol passer perfekt som underholdning.

Vi kan selvsagt også levere sang og gitar og musikalske innspill uansett om det er en av de to barnevennlige underholderene som kommer.

Om det er et litt mer fest-stemt rent voksent publikum, anbefaler vi trylle-klovnen Bimbo som kjører et anderledes stand up klovne-show! Showet har for så vidt ingen aldersgrense, men man bør nok ha fylt 16 år.

Prisene starter fra kr. 4500,- inkludert alt.

Referanser

Fra voksen-busdager (40 og 60 års lag)

Veldig morsomt! Uten tvil, morsomt!  Artig for både store og små. Sønnen min snakket mye om det og det gjorde faktisk vi voksne også. Også så utrolig bra med alle de forskjellig typene ballongfigurer da.... Det var helt klart en inner-tier! Å så var det en ting til som flere kommenterte, og det var faktisk at showet begynte allerede da du kjørte inn på gården -  og om hvor godt du taklet alle de forskjellige personlighetene, de forsiktige like bra som de som var frampå...  Vi storkoste oss, og jeg gir deg helt klart den beste omtale. Dette kan du virkelig!

Jeg har så lyst til å fortelle alle at tilbakemeldingene fra gjestene i mitt 60 årslag er helt topp!! Dette var virkelig morsomt og underholdende for store og små, dette vil vi ha med oss i hjertene videre. Igjen tusen takk til Klovnen Silja som gjorde at kvelden med gjestene mine fikk en ”høgdare” uten like!  Ønsker at andre skal få oppleve det du ga oss og hvis noen trenger å ringe for å snakke med meg – for å høre hvordan showet var - så gjør gjerne det!


Marthe Ohren - gjest på 40 års laget

Lisbeth Stengrimsen  -  98616603

bottom of page