top of page

Underholdning til enhver anledning

 

Silja Kahrinen Sollien har vært profesjonell underholder på fulltid siden 2002. Siden mars 2019 har vi endret repertoaret endel og leverer nå flere forskjellige karakterer samt større variasjon i underholdning og tjenester. I tillegg til det som tilbys er vi svært fleksible og kan på forespørsel også levere andre karakterer eller aktiviteter til både kurs, hotell, bryllup, spa, julebord, selskapslokaler, utdrikkingslag, resort, sommerfest, barnebursdag, juletrefest, kjøpesenter etc.

SILJAM~1.JPG

Klovnen Silja

Klovnen Silja underholder ved ALLE anledninger som komisk trylleklovn og kan lage forhåndslagede figurballonger for utdeling, stille med lydanlegg for sang og gitar- innslag, allsang, leiker og walk around. Hun kan også gjøre andre aktiviteter. Legg frem deres behov - så innfrir vi så langt det er mulig!

_F4A6696 redigert lite.jpg

Piraten Sol

Piraten Sol underholder ved alle anledninger med komiske trylleshow,  forhåndslagede ballong-figurer, arrangerer skattejakt, synger og spiller gitar, allsang, leker, walk around eller annet dersom dere har spesifikke ønsker. Kom med ønsker!

Klovnen Bimbo Portrett til wix lite.jpg

Klovnen Bimbo

Den burlesque trylle-klovnen Bimbo er perfekt som underholdnings-innslag ved firmafest, julebord, kick off, voksenbursdag, utdrikkingslag etc. med standup trylleshow, ballonger, selskapsleker mm. Med sin lekne og selvsikre attitude justerer hun en uslepen humor etter publikum.

47 Nissemor trasker liten.jpg

Julenisse

Med Nissemor på besøk blir det garantert hyggelig julestemning! Trylleshow, walk around, forhåndslagede ballongfigurer,  sang og gitar, eventyrlesning, utdeling av poser,  gange rundt treet etc. Hun kan sørge for alt dere trenger til deres julearrangement i tillegg til lydanlegg og alt som trengs til både tale og musikk.

Bamse med armene rett opp M.jpg

Bamse

Til de minste barnas store glede kan vår koselige maskot - selveste Bamse komme å hilse på og farte rundt omkring som walk around innslag. Han kan dele ut godteri eller frukt, stille til fotografering sammen med familien og danser gjerne litt med barna! Det vanker selvsagt også bamseklemmer til alle som vil ha! Kjempekoselig innslag for de aller minste.

Solist.jpg

Solist og Vokalist

Silja Kahrinen Sollien har over 30 års fartstid og øver gjerne inn spesifikke ønskede sanger til enhver anledning. Hun akkompagnerer seg selv med gitar, piano eller egenprodusert bakgrunnsmusikk. Hun driver mest med folkemusikk og pop men synger blant annet klassisk, viser, jazz, ur, skjønnsang, blues mm. Se egne linker på solist-siden.

mikrofon på scenen

Konferansier

Om dere trenger noen som holder styr på eventet deres enten det er lite eller stort arrangement, bistår vi med scenevant person som sørger for at vertskapet har mulighet til å følge opp gjestene og lene seg tilbake mens  konferansieren gjør jobben med å introdusere aktiviteter og kjøreplanen underveis.

Typing

Personlige sanger

Om du ønsker en 100% personlig sang til konfirmant, brud, brudgom, jubliant, ansatte i et firma, til sjefen eller andre, tar vi på oss å skrive den for deg til din ønskemelodi. Leveres med bli-fornøyd-garanti! I tillegg kan den fremføres av vår solis om dere ønsker. Vi kan også bistå med å forfatte taler til både private fester og firma-arrangment.

Retro Singer

Stemme

Hos oss kan du bestille stemme og voiceover til radioreklame, web, dubbing, TV og film. Vi hjelper deg også å skrive tekst. Leveres i format Mp3, ACC, AIFF, Wave eller m4a. Silja har 3 års erfaring med radiospots- og telefonsvarer innlesning for større firma. Hun har en god stemme som varieres til den energien og stemningen dere er ute etter.

Rugby spillere

Konsulent

Om det trengs idemyldring, noen å lufte problemstillinger med, personlig veiledning eller noen å sparre med, tilbyr vi å være behjelpelige med å finne løsninger på små eller store utfordringer for både firma og enkeltstående personer. Tematikken kan være innenfor hvilket som helst område. Gode tilbakemeldinger på blant annet personlig utvikling.

Nano 600.jpg

Lydanlegg

Hos oss kan du leie lydanlegg med kapasitet til opptil 150 - 200 personer. Vi har også trådløs og håndholdt mikrofon, miksepult og alt som trengs til lyd og musikk til selskap, konferanser og møtevirksomhet. Man kan koble på egen ipod, ipad, Pc, mobil eller annet for egne spille-lister. Silja leverer utstyret, rigger opp alt og styrer lyden under selve arrangementet for dere.

Winter Photographer

Fotografering

Ønsker du nye bilder av barna, bestemor eller deg selv til en internettside, sosiale medier eller på veggen i stua? Semiproff 

fotograf med utdannelse fra Oslo fotokunstskole hjelper deg. Best på portretter og oppstilte produserte bilder. Se eksempler på bilder under siden "fotografering"  Portabelt fotostudio med 

studiolys kan taes med hjem til deg eller til bedriften deres.

 

103985688_10156921254145163_688834553658

Flamenco Dans

Kjersti Dahl fra Stavanger eier og driver Ringerike Flamenco. Hun underviser i Flamenco dans og opptrer ved diverse arrangementer med sine flotte kjoler og bestemte steg. Man kan rett og slett få frysninger av å se den flotte dansen! Kan fremføres med enten bakgrunnsmusikk på anlegg eller live med Cajun-tromme-slager

Plakat på veggen

Plakater

Få hjelp til å designe plakater eller annet markedsførings-materiell fra bunnen. Om dere ikke allerede har det bildemateriale som trengs, sørger vi også for å ta bildene som trengs. Vi produserer frem det som er nødvendig for å lage en så god reklame som mulig. Dere kan være med i den kreative prosessen. Foreløpig semiproft nivå.

92863432_10156730092410163_2896215104754

Pinky Rose

Pinky Rose er den aller siste nykommeren hos oss. Hun lager korte barne-TV snutter og legger ut på youtube og Facebook. Vi lager personlige hilsner med Pinky Rose til barn og voksne ved forespørsel. Alt fra 30 sekunder til 2 minutter. Hun er nok den søteste buktalerdukken i viden omkrets og sjarmerer både liten og stor!

Oransje Cocktail

Vertinne, Servitør og Bartender

Vi leverer vertinne eller hjelp til servering i selskap, firmafest eller andre offentlige arrangement.

Family Bilder i svart-hvitt

Bilderedigering

Har du gamle eller nye bilder du ønske hjelp til å få justert?

Åpningstider

Vi leverer våre tjenester til alle tidspunkt 365 dager i året

Kontor og telefontid;

Man-Fre  10:00 - 18:00

Lørdag    12:00 - 18:00

Søndag   12:00 - 18:00

Telefon 0047 - 90958822

bottom of page