Underholdning til enhver anledning

 

Klovnen Silja har vært profesjonell underholder på fulltid siden 2002. Siden mars 2019 har vi utvidet repertoaret samt overtatt domenet til Bacchus Arrangementservice som tidligere holdt til i Nittedal da vi leverer mye av de samme tjenestene de gjorde. Vi i SKSproductions med Klovnen Silja i spissen leverer nå et bredt spekter av forskjellige karakterer samt stor variasjon i typer underholdning og tjenester. I tillegg til det som tilbys pr. i dag er vi svært fleksible og kan på forespørsel også levere andre karakterer og/eller aktivitetern til både kurs, hotell, bryllup, spa, julebord, selskapslokaler, utdrikkingslag, resort, sommerfest, barnebursdag, juletrefest, kjøpesenter etc.

SILJAM~1.JPG

Klovnen Silja

Klovnen Silja underholder ved ALLE anledninger som komisk trylleklovn og med valgfrie eller forhåndslagede figurballonger, ansiktsmaling (tatoveringer) sang og gitar, allsang, leiker og walk around. Hun kan også gjøre andre stunt. Legg frem deres behov - så innfrir vi så langt det er mulig!

_F4A6696 redigert lite.jpg

Piraten Sol

Piraten Sol underholder ved alle anledninger med komiske trylleshow,  forhåndslagede eller valgfrie ballong-figurer, maler ansikter (ansikts-tatoveringer) arrangerer skattejakt, synger og spiller gitar, allsang, leker og walk around. Sol tar også gjerne ting på strak arm. Hva er deres ønsker?

Klovnen Bimbo Portrett til wix lite.jpg

Klovnen Bimbo

Den burlesque trylle-klovnen Bimbo er perfekt som underholdnings-innslag ved firmafest, julebord, kick off, voksenbursdag, utdrikkingslag etc. med standup trylleshow, ballonger, selskapsleker mm. Med sin lekne og selvsikre attitude justerer hun en uslepen humor etter publikum.

47 Nissemor trasker liten.jpg

Julenisse

Med Nissemor på besøk blir det garantert hyggelig julestemning! Trylleshow, walk around, ballongfigurer, ansiktsmaling, (tatoveringer) sang og gitar, eventyrlesning, utdeling av poser,  gange rundt treet etc. Hun kan sørge for alt dere trenger til deres julearrangement og i tillegg ha med PA og alt som trengs til både lyd og musikk.

Bamse med armene rett opp M.jpg

Bamse

Til de minste barnas store glede kan vår koselige maskot - selveste Bamse komme å hilse på og farte rundt omkring som walk around innslag. Han kan dele ut godteri eller frukt, stille til fotografering sammen med familien og danser gjerne litt med barna! Det vanker selvsagt også bamseklemmer til alle som vil ha! Kjempekoselig innslag for de aller minste.

Solist.jpg

Solist og Vokalist

Silja Kahrinen Sollien har over 30 års fartstid og øver gjerne inn spesifikke ønskede sanger til enhver anledning. Hun akkompagnerer seg selv med gitar, piano eller produsert bakgrunnsmusikk. Hun synger blant annet klassisk, viser, jazz, ur, folkemusikk, skjønnsang, pop, blues og rock. Se egne linker på solist-siden.

mikrofon på scenen

Konferansier

Om dere trenger noen som holder styr på eventet for dere enten det dreier seg om et lite eller stort arrangement, bistår vi med scenevant person som sørger for at vertskapet har mulighet til å følge opp gjestene og lene seg tilbake mens  konferansieren gjør jobben med å introdusere aktiviteter og kjøreplanen underveis.

Typing

Personlige sanger

Om du ønsker en 100% personlig sang til konfirmant, brud, brudgom, jubliant, ansatte i et firma, til selveste sjefen eller andre, tar vi på oss å skrive den for deg til din ønskemelodi. Leveres med bli-fornøyd-garanti! I tillegg kan den fremføres av vår solist om du vil!
Vi kan også bistå med å forfatte taler til både private fester og firma-arrangment.

Retro Singer

Stemme

Hos oss kan du bestille stemme og voiceover til radioreklame, web, dubbing, TV og film. Vi hjelper deg også å skrive tekst. Produseres i Mp3 filer eller eventuelt andre formater på forespørsel. Med mye erfaring fra radiospot-innlesning og i radiovoice-bransjen kan man føle seg trygg på å får en god stemme som varieres til den energien dere er ute etter.

Konsulent

Om du trenger idemyldring, noen å lufte problemstillinger med eller personlig veiledning tilbyr vi å være behjelpelige med å finne løsninger på små eller store utfordringer for både firma og enkeltstående personer. Tematikken kan være innenfor hvilket som helst område. Gode tilbakemeldinger på blant annet personlig utvikling.

Lydanlegg

Hos oss kan du leie lydanlegg med kapasitet til opptil 150 personer pluss. Vi har også trådløs og håndholdt mikrofon, miksepult og alt som trengs til lyd i større selskaper eller til konferanse og møtevirksomhet. Man kan også leie inn en som kan styre lyden for dere. Må hentes og leveres på Jevnaker mot depositum.

Winter Photographer

Fotografering

Ønsker du nye bilder av barna, bestemor eller deg selv til en internettside, sosiale medier eller på veggen i stua. Semiproff 

fotograf med utdannelse fra Oslo fotokunstskole hjelper deg. Best på portretter og oppstilte produserte bilder. Portabelt fotostudio med 

studiolys kan taes med dit dere ønsker. Foreløpig semiproft nivå.

 

video Shoot

Video reklame

Vi kan lage reklamevideo for deg, din bedrift, for et arrangement eller annet. Vi kan skrive hele eller deler av teksten på det som skal sies eller synges, vi filmer, klipper, komponerer egen musikk, spiller inn musikken, og lager en komplett produksjon fra bunnen etter deres ønsker og behov. Også musikkvideo. Foreløpig semiproft nivå.

Plakater

Få hjelp til å designe plakater eller annet markedsførings-materiell fra bunnen. Om dere ikke allerede har det bildemateriale som trengs, sørger vi også for å ta bildene som trengs. Vi produserer frem det som er nødvendig for å lage en så god reklame som mulig. Dere kan være med i den kreative prosessen. Foreløpig semiproft nivå.

Dokumentar

Har dere noe dere ønsker å formidle til omverdenen eller som bør foreviges for ettermæle? Da kan dere få hjelp til å lage korte dokumentarer for privat bruk eller til firma. Eller om dere ønsker å legge ut informasjon på youtube eller andre sosiale medier. Hva ønsker dere å sette fokus på? Vi hjelper deg å formidle.

Foreløpig semiproft nivå.

Oransje Cocktail

Vertinne, Servitør og Bartender

Vi leverer vertinne eller hjelp til servering i selskap, firmafest eller andre offentlige arrangement.

Family Bilder i svart-hvitt

Bilderedigering

Har du gamle eller nye bilder du ønske hjelp til å få justert?

SKS Sollien Productions & Entertainment Norway  +47 90958822