top of page

Klovnen Silja

For alle aldre

Klovnen Silja er barne og familieunderholder som har underholdt ved alle typer anledninger på fulltid som proffesjonell artist siden 2002. Hun er en kjempemorsom jenteklovn som høster strålende kritikker for sine komiske trylle - og ballongshow, barneforestillinger og familieforestillinger med og uten musikalske innslag. Hun imponerer med stor variasjon av flotte figurballonger (som enten kan være valgfrie eller forhåndslagde.)  Hun lager tatoveringer (ansiktsmaling hvor barna velger figurer) spiller gitar eller piano, synger samt underholder med allsang, leiker og walk around. Hun kan også gjøre andre stunt om dere har spesielle ønsker. Legg frem deres behov, så innfrir vi så langt det lar seg gjøre!


Se under for nærmere beskrivelse av de forskjellige aktivitetene. Dere er velkommen til å ringe Silja direkte

alle dager på 90958822 eller send en sms med deres epost, så tar vi kontakt.

SILJAM~1.JPG

Klovnen Silja kan bookes til...

Trylleklovn.jpg

TRYLLESHOW

Klovnen Silja sine komiske trylleshow varer vanligvis 25-30 minutter, men kan justeres etter deres tidsskjema. Passer perfekt uansett anledning enten det dreier seg om et rent barnepublikum eller om det er blandede aldersgrupper eller som familie-forestilling. Klovnen Silja justerer og tilrettelegger etter hvem som er tilskuere og er veldig dyktig til å ta tak i de komiske øyeblikkene som oppstår via kommunikasjonen med publikum for å skape personlig situasjonskomikk og ekstra magi der og da. Derfor blir ingen show like, men veldig dynamiske siden hun er en mester i å improvisere og å integrere publikum i forestillingene også ved å invitere flere opp på scenen som hjelpere.


Trylleshowene som er kjempemorsomme fungerer supert uansett om det er en stor scene med 2000 tilskuere eller om showet utføres i en privat stue hjemme hos mamma og pappa med noen få eller mange innbudte gjester.

FIGURBALLONGER

Klovnen Silja kan forhåndslage ballongfigurer som eksempelvis deles ut etter et trylleshow. Det tar pr i dag ca. 60-70 sekunder å lage en figur alt etter hvor avanserte ballonger barna ønsker seg. Fordelen ved å lage valgfrie ballonger er at barna får velge figur og hvilken farge den skal lages i. Fordelen ved å lage ballongene på forhånd er dersom det er mer enn 30 barn - så slipper de å stå i kø.

Walk around ballongklovn er en svært populær aktivitet blant annet på kjøpesenter. Silja tuller og tøyser masse samtidig som barna har stor glede av å se hvordan akkurat deres ballong blir laget.

 

Når barna spør Klovnen Silja hvilke figurer de kan velge, får de dette til svar;  ”hest, hund, katt, elefant, giraff, papegøye, hjerte, stor blomst, tulipan, rompetroll, mus, apekatt, løve, sau, turtelduer som sitter å kysser, elg, reinsdyr, bamse, svane, kanin, motorsykkel, sverd, skateboard, mange forskjellige hatter, prinsesse-ballong, sommerfugl, bie, eller noe annet om du vil!"

Vi beklager at vi på denne aktiviteten + ansiktsmaling pr. i dag har en maks grense på 2 x 45 minutter.

Ballongfigurer ferdig.jpg
ansiktsmaling.jpg

ANSIKTSMALING

Klovnen Silja maler valgfrie tatoveringer på barna. Hun har 10 forskjellige figurer de kan velge mellom. Barna kan også velge om de vil ha den på kinnet eller armen i tillegg til hvilke farger som skal brukes. 

Å male en ansiktstatovering tar ca. 60 - 70 sekunder pr. barn. Det vil si at Silja rekker å male 50 - 60 barn i timen. Ved vanlig ansiktsmaling der det males hele fjes, rekker man bare å male 6 til 12 barn i timen.

Vårt motto er at alle skal få. Og det er vanligvis fullt mulig ved å male nettopp ansikts-tatoveringer i stedefor fulle fjes. 

Silja er god til å organisere, slik at hun veileder barna som står først i køen at nestemann i køen må bestemme seg mens den ene blir malt. På den måten går det nesten helt av seg selv uten opphold, slik at vi ikke mister masse tid i mellom hvert barn.

 

Vi beklager at vi på denne aktiviteten + ballongfigurer pr. i dag har en maks grense på 2 x 45 minutter.

SANG OG GITAR

Ved klovnebesøk hvor barna er fra 2 år og oppover er det alltid populært å synge litt sammen! Når klovnen Silja tar med seg gitar - er det på barnas premisser og publikum velger hvilke sanger som skal spilles og synges! Når barna går tomme for forslag - har selvsagt Silja også mange forslag selv - så musikk og sang blir det alltid uansett! Hun kan også spille piano, dersom det passer bedre.

Klovnen Silja har mulighet til å ta med seg PA som rekker til 50 - 150 personer. Musikalske innslag kan som oftest fremføres akustisk uten lydanlegg.  Dersom det er mer enn 50 - 60 publikummere inkludert voksne, anbefales det å bruke anlegg. 

klovn939T1904.jpg
tegning Tid

TEGNEVERKSTED

Klovnen Silja tar gjerne med seg sitt portable tegneverksted med vanlige fargeblyanter i tillegg til korte og tykke som er bedre å holde i for de aller minste. Tegneverksted er en stasjon der barna kan kose seg og slappe av. Man kan også legge opp til en tegnekonkurranse med premier om dere ønsker.

Silja har også med seg alt som trengs av både papir i alle regnbuens farger, pussegummi, kvessere og en egen postkasse for innsamling av tegningene.

Det eneste dere som arrangør må sørge for at står klart, er bord og stoler som barna kan sitte ved. 

KONKURRANSER & LEIKER

Klovnen Silja kan arrangere forskjellig

typer leik for og med barna.

Noen eksempler;

- stiv heks,

- stol-leken,

- sisten,

- dansekonkurranse,

- ballong-leker,

- etc.

Kom gjerne med ønsker!

barn leker
bottom of page