top of page

JULENISSE

...kommer gjerne på besøk til dere også!

Nissemor

sørger for god julestemning!

75 Nissemor bevegelse lite venstre.jpg

Godteposer

Nissemor kan stå for innkjøp og preparere godteposer for dere, eller dele ut de dere selv har laget i stand.

grantre julegrantenning.jpg

Nissemor

Kan bookes til alle events som har med jul å gjøre. Både til private, firma og offentlige arrangment.

Godteposer mange_edited.jpg

Jule Events

Nissemor skaper ekstra stemning ved events! Book henne til; Julegrantenning, juletrefest, nissefest, private juleselskap, samt alle andre typer julearrangement.

47 Nissemor trasker medium.jpg

JULEN

..... varer helt til påske...!  (i alle fall til siste uken i januar)

Nissemor kan bookes til å underholde med alt fra trylleshow, lage ballongfigurer, male ansikter (tatoveringer og figurer) spille gitar og synge kjente og kjære julesanger, kjøpe inn, preparere og dele ut godteposer, lede gangen rundt juletreet, ha med spesialklippet musikk til juletregangen samt medbringe​ lydanlegg og alt man trenger til musikk etc.

 

Hun kan også bookes til walk around på kjøpesentre, til julegateåpninger, juletrefester, park-arrangement og andre steder hvor det skal arrangeres noe i forbindelse med julen. 

Nissemor kan bookes til...

nissemor ja.jpg

JULE-TRYLLESHOW

Nissemor sine komiske trylleshow varer som oftest ca. 25-30 minutter, men kan justeres etter deres tidsskjema. Passer perfekt uansett anledning enten det dreier seg om et rent barnepublikum,  blandede aldersgrupper eller som familie-forestilling. Nissemor justerer og tilrettelegger trylleshowene etter hvem som er tilskuere og er veldig dyktig til å ta tak i de komiske øyeblikkene som oppstår via kommunikasjonen med publikum for  å skape personlig situasjonskomikk og ekstra julemagi der og da. Derfor blir ingen show helt like, men veldig dynamiske siden hun er god på improvisasjon.


De morsomme showene fungerer supert uansett om det er en stor scene med mange hundre tilskuere eller om det avholdes i en privat stue hjemme med få eller flere innbudte gjester. Nissemor har underholdt for opp til i overkant av 1600 publikummere på større scener. Mest vanlig er firmaevents eller foreninger og lag - hvor det er fra

10 - 100 barn + foreldre

JULESANG OG MUSIKK

Ved nissebesøk der hvor barna er fra 2 år og oppover er det alltid populært å synge litt sammen! Når Nissemor tar med seg gitar - er det på barnas premisser - og publikum velger hvilke sanger som skal spilles og synges sammen! Det går også fint å spille piano til. Når barna er tomme for forslag - har selvsagt Nissemor mange forslag selv - så musikk og gode gamle juleslagere står alltid på menyen!

Nissemor har mulighet til å ta med seg lydanlegg som rekker til 50 - 150 personer. Musikalske innslag kan selvsagt også fremføres akustisk uten lydanlegg. Dersom det er mer enn 50 - 60 publikummere totalt inkludert voksne, anbefales det dog å bruke anlegg. Nissemor har mulighet til å ha med seg enten gitar, piano eller begge deler.

piano Keys
Godteposer mange.jpg

UTDELING AV GODTEPOSER

Nissemor kan enten dele ut poser dere har laget i stand selv, eller hun kan ta på seg det fulle og hele ansvaret med å kjøpe inn og preparere godteposene.

Vi har pr i dag to størrelser på godtepose, men kom gjerne med spesielle ønsker. Vi innfrir så langt vi kan!


Pose til kr.   90,- pr. stk
Pose til kr. 130,- pr. stk

Verdien i standard størrelsen er kr. 60,- og i de store kr. 90,- Det vil si at vi tar kr. 30,- pr. pose for tiden det tar å kjøpe inn og preparering standard størrelse-pose og kr. 40,- for de store.


JULEVERKSTED

Nissemor tar gjerne med seg sitt portable tegneverksted med vanlige fargeblyanter i tillegg til korte og tykke som er bedre å holde i for de aller minste. 

Tegneverksted kan være en stasjon der barna kan kose seg og slappe av. Man kan også legge det opp til en tegnekonkurranse med premier om man ønsker det.

Nissemor har med seg alt som trengs av både papir i alle regnbuens farger, pussegummi, kvessere og en egen postkasse for innsamling av tegningene.

Det eneste dere som arrangør må sørge for at står klart, er bord og stoler som barna kan sitte ved når de skaper sine kunstverk. 

tegning Tid
Ballongfigurer ferdig.jpg

BALLONGER

Nissemor kan forhåndslage figurballonger som eksempelvis deles ut etter et trylleshow. Det tar ca. 25- 60 sekunder å lage en figur alt etter hvor avanserte ballonger barna ønsker seg. Fordelen ved å lage valgfrie ballonger er at barna får velge figur og hvilken farge den skal lages i. Fordelen med forhåndslagede er at barna slipper å stå i kø. Det tar max 10 minutter å dele ut inntil 300 stk.

Walk around ballongnisse er en svært populær juleaktivitet blant annet på kjøpesenter. Nissemor tuller og tøyser masse samtidig som barna har stor glede av å se hvordan akkurat deres ballong blir laget og hvor fort det gjøres!

 

Nissemor kan lage hest, hund, katt, elefant, giraff, papegøye, hjerte, stor blomst, tulipan, rompetroll, mus, apekatt, løve, sau, turtelduer som sitter å kysser, elg, reinsdyr, bamse, svane, kanin, motorsykkel, sverd, skateboard, mange forskjellige hatter, prinsesse-ballong, sommerfugl, bie, eller noe annet om du vil!

Vi beklager at vi pr. i dag har en begrensning på 2 x 45 minutter ballongfigurer og ansiktstatoveringer.

ANSIKTSMALING

Nissemor maler valgfrie figurer på barna. De kan velge blant 10 forskjellige og om de vil ha den på kinnet eller armen i tillegg til hvilke farger som skal brukes. 

Å male en ansiktstatovering tar ca. 60 - 70 sekunder pr. barn. Det vil si at Nissemor rekker å male 50 - 60 barn i timen. Ved vanlig ansiktsmaling der det males hele fjes, rekker man bare å male 6 til 12 barn i timen.

Vårt motto er at alle skal få. Og  siden man rekker veldig mange flere ved å male figurer contra fulle fjes så gjør vi det. Selv om køen er lang – så får som oftest alle de som vil ha!

 

Vi beklager at vi pr. i dag har en begrensning på 2 x 45 minutter ballongfigurer og ansiktstatoveringer

ansiktsmaling.jpg
106 Nissemor sitter 3 lite.jpg

NISSE FOTOGRAFERING

Dette er noe vi ønsker å teste ut. Konseptet er ikke er helt på plass siden vi ikke har gjort det før. Tanken er at Nissemor har med sitt portable fotostudio med lamper og utstyr i tillegg til en fotoassistent som tar bilder av barna sammen med henne. At ett og ett barn får tatt portrett sammen med Nissemor og får dette tilsendt pr. epost til en av de foresatte i etterkant. Dette er en aktivitet som vi mener vil fungere godt på ethvert arrangement og spesielt på kjøpesentre, og andre arrangement hvor det er en del barn. Dersom det blir mye etterspørsel etter slike fotosessions, vil vi selvsagt også gå til innkjøp av bakgrunner med jule-tema som tas med til lokasjon.

KONKURRANSER & LEIKER

Nissemor arrangerer gjerne forskjellige

typer leiker for og med barna.

Noen eksempler;

Stiv heks

Stol-leken

Sisten

Dansekonkurranse

Ballongleker

Etc.

Kom gjerne med ønsker!

Jente spiller utenfor
bottom of page