top of page

Trylleklovnen Bimbo

For et voksent publikum

Den burlesque trylle - Klovnen Bimbo er perfekt som underholdningsinnslag til firmafest, kick off, som avbrekk i møtevirksomhet, på seminarer, og i andre selskap hvor det er et rent voksent publikum. Den litt rå men søte og selvsikre humørsprederen Bimbo underholder med komiske stand up trylleshow, musikalske innslag og selskapsleker. Med publikumsdeltagelse hvor flere blir lokket på scenen mer eller mindre frivillig, bidrar dette til et ekstra morsomt show….!

Vi kan selvsagt lage egne opplegg for deres event om dere har spesifikke ønsker som går utenom den underholdningen som vanligvis leveres. Vi er runde i kantene og har mye å bidra med både kreativt og praktisk. Vi sender gjerne epost med uforpliktende tilbud på skreddersydd show tilpasset akkurat dere.

Klovnen Bimbo kan bookes til...

Tre venner Laughing

TRYLLESHOW FOR VOKSNE

Komisk burlesque standup klovnetryll

Klovnen Bimbo's show varer 20 - 25 minutter, men kan justeres etter kundens tidsskjema. Perfekt som underholdning til julebordet, utdrikkingslag, voksen bursdag, firmafest eller andre arr. hvor det er et rent voksent publikum. Klovnen Bimbo tar også tak i kommunikasjonen som oppstår underveis med publikum samt de mer eller mindre "frivillige" hjelperene som er med å tryller på scenen for å skape personlig situasjonskomikk og hysterisk morsomme øyeblikk. 


Trylleshowene fungerer supert uansett om det er en stor scene med mange tilskuere eller om det er i en privat stue hjemme med få gjester. Aller best blir stemningen om det er et sted mellom 15 og 60 gjester og de har kost seg med mat og drikke før showet starter. Aldersgrense 16 år.

gitar klimprer

SANG OG GITAR

Dere bestemmer hvilke sanger!

Klovnen Bimbo kan ta med seg gitar og fremføre sanger dere har valgt på forhånd eller dra ut noen overraskelser av ermet. Opplegg skreddersys for den enkeltes arrangement.

Bimbo har mulighet til å ta med lydanlegg som rekker fra 50 til i overkant av 150 personer. Musikalske innslag kan selvsagt også fremføres akustisk uten lyd.  Dersom det er mer enn 50 - 60 publikummere, bør det brukes anlegg. 

Familiebesøk

ALLSANG

Allsang helt uten grenser

Klovnen Bimbo skreddersyr reportoar etter deres ønsker og akkompagnerer med enten gitar, piano og/eller bakgrunnsmusikk der hvor det er mulig å få tak i karaokeversjoner. I de fleste tilfeller er det best med lydanlegg, og da tar Bimbo med seg dette.

Populært innslag på alt fra eldresenter, institusjoner, private fester og firma-events

Nyttårsfest

KONKURRANSER & LEKER

Fest og moro

Klovnen Bimbo arrangerer forskjellig

typer konkurranser for voksne.

Noen eksempler;

Diverse ballongleker

Rebusløp

Quiz med eller uten premier

Pakke-leker

Truth or dare

Sang-konkurranser

Impro-teater

Teambuilding

Kom gjerne med ønsker!

DSC00317.JPG

BALLONGER

Hatter og figurballonger

Klovnen Bimbo kan leies inn på stivere eller ikke fullt så stive selskaper og events som icebreaker. Hun går da rundt som walk around klovn og tuller med gjestene og lager valgfrie ballonghatter og andre figurer. 

Alle får da noe å snakke om, latteren sitter løsere og skuldrene senkes. Da blir det ikke fullt så "farlig" å snakke med de du aldri har sett før - fordi man får et felles humoristisk referansepunkt som gjør sitt til at folk kommer lettere i kontakt.

konferanse

KONFERANSIER

Til fest, konferanser og events

Klovnen Bimbo kan leies inn til festlig lag som konferansier på enten små arrangement eller større festligheter for hele kvelder. Opplegget skreddersys for hver enkelt anledning. 


Konferansièr kan kombineres med musikalske innslag og sang, solistsang og/eller allsang i tillegg.


Morsomme skreddersydde personlige sangtekster kan produseres om vi får en et par ukers varsel. Fremføres på gitar eller piano. Bimbo kan medbringe PA, lydutstyr, mikser, trådløs og håndholdt mikrofon.

Publikum

PUBLIKUMS-OPPVAMRER

Til fest, konserter og events

Klovnen Bimbo kan leies inn som publikumsoppvarmer. For å få publikum til å slappe av og forberedes for det som skal skje etterpå. Humor og sprell. 

bottom of page