top of page
20161029_195625-1.jpg

Solist Silja Sollien

Øver inn og fremfører sanger etter deres ønsker

Solist og vokalist: Welcome

Vi kan også skrive 100% personlig sangtekst for akkurat deres anledning. For stemmeprøver og sangdemoer scroll nedover

Silja kan bookes inn til å synge som solist til alle gledesfylte og sorgtunge stunder. Det går i klassisk, opera, viser, pop, rock, blues, soul, jazz, ur, skjønnsang og ballader. Hun øver inn sanger etter akkurat deres ønske.

 

Silja har mulighet for å kunne ta med gitar eller piano. Hun kan også medbringe eget lydanlegg, mikrofoner, mixer samt opptak av bakgrunnsmusikk, slik at det blir en fullverdig fremføring. Dere kan komme med ønskeliste og forslag, så øves ønskede låter inn eller dere kan få hjelp til å finne egnede sanger for anledningen

 

Under finnes eksempler på noen av de forskjellige kategoriene hun synger.

Begravelse

og bisettelse


"Farvel" er en vakker sang med norsk tekst komponert av Silja K. Sollien. Siden sangen ikke er stilet til noen spesiell passer den til alle - fra alle, uavhengig av alder, kjønn og relasjon. Fremføres akkurat slik som på videoen med samme bakgrunnsmusikk via lydanlegg.

Jazz

Til de fleste anledninger


"I used to be so insecure" er en original sang av Silja som er fremført accapella. Hun bruker for det meste enten piano, gitar eller bakgrunnsmusikk når hun fremfører sanger. Men for å høre hvordan stemmen høres ut på et live opptak er dette klippet et godt eksempel på når man kommer tett på en solist. Nakent, men nært og allikevel med stor bredde.

Pop

Til de fleste anledninger


"When I finally found you" er en original sang av Silja som er laget som en demo. Hun bruker for det meste enten piano eller gitar når hun fremfører sanger.

Ballader og Blues

Til de fleste anledninger


"To be in love" er en original sang av Silja som er laget som en demo. Det brukes for det meste enten piano, gitar eller bakgrunnskomp når hun fremfører sanger.

Klassisk piano

Med innslag av opera


"Longing" er en original sang av Silja som er laget som en demo.
Hun bruker for det meste enten piano eller gitar.

Ur og Skjønnsang

Folkemusikk og improvisasjon


Et eksempel på improsang rett fra sjelen på folketradisjonelt vis blandet med eksotiske instrumenter for et mer spennende lydbilde.

Tilfeldig opptak

I foajeen på Soria Moria i Oslo 


Enda et eksempel på improsang rett fra sjelen på folketradisjonelt vis uten noe ekstra.
Helt på hælen.

bottom of page