top of page

Dokumentar

Semiprofesjonell produksjon for privatpersoner samt små og mellomstore bedrifter

Når det gjelder barneunderholdning er vi 100% profesjonelle - mens produksjoner av radiospots og videoreklame har til nå vært på hobbybasis. Men med en del års erfaring fra både bransje og via egen hobbyvirksomhet samt nyinnkjøpt utstyr, kan vi nå tilby semiproffe produksjoner av reklame, små dokumentarer, intervjuer, eller det budskapet som dere ønsker skal ut til folket enten det postes i sosiale medier, legges på youtube, på egen side eller skal sendes på radio.

 

Semiproff vil si at alt vil ta lengre tid enn ved en vanlig produksjon og vi vil ikke komme til å ha et stort crew av filmfolk i hælene.  Vi opererer med 1 eller 2 kameraer. Etterarbeidet vil ta lengre tid, men resultatet vil nødvendigvis ikke ligge så langt fra en normal produksjon. Selvsagt kan vi ikke skilte med å levere samme kvalitet som proffe filmselskap, men vi vil strebe etter å legge oss tett opptil. Den største forskjellen mellom oss og et proft produksjonsselskap vil vi at skal være at vi kan levere fulle produksjoner til budsjett og at prisnivået er overkommelige for stort sett alle og enhver. 

 

Eksempel:  En normal produksjon hos et profesjonelt selskap.

Det vil si; skrive tekst til sang eller tale, lage melodi, filme, klippe, produsere musikken og sette alt i sammen. Normal pris på dette; mellom 100.000,- og 125.000,- inkludert moms.

Hos oss vil prisen ligge på rundt 15.000,- de første årene!

Om dere kun ønsker enkel filming og klipping koster det fra kr. 8000,-

Vi vil alltid være åpne og diskutere løsninger med deg, og vurdere fra gang til gang om ditt prosjekt er noe vi har mulighet til å ta på oss eller om dere bør gå til et større selskap. Men vi har en unik mulighet for de som driver små og mellomstore firma på reklamebudsjett, samt de som er i oppstart av egen bedrift eller er musiker og ønsker musikkvideo eller eventuelt filmopptak av andre ting man enn måtte drive med.

 

Vi vet at det alltid er den siste produksjonen som avgjør hvor bra man er til enhver tid - så vi vil selvsagt gjøre vårt ytterste for at det ikke skal skinne igjennom på resultatet som blir levert at vi ikke er så proffe enda. Selv om vi om noen år kan skilte med proff-status kan det være at vi allikevel fortsatt vil satse på å ha små og mellomstore bedrifter som våre hovedkunder også i fremtiden, siden det jo er disse som bidrar til et større mangfold i Norge! De fleste oppstartede firma går dessverre ikke rundt og legges ned i løpet av de første 3 årene. Vi vil være med å sørge for at alle får så god grobunn som mulig for å kunne drifte og fortsette med sitt virke fremover slik at vårt kjære fedreland kan ekspandere i takt med folk som ønsker å dra oss kollektivt videre opp og frem!

bottom of page