top of page

PIRATEN SOL

For alle aldre

Piraten Sol er en litt mystisk men veldig morsom dame som underholder med alt av det samme som Klovnen Silja gjør. Vi kan selvsagt også lage egne opplegg for spesielle events om dere har spesifikke ønsker som går utover det vi vanligvis leverer. Vi er runde i kantene og har mye å bidra med både kreativt og praktisk. Vi sender gjerne epost med uforpliktende tilbud på skreddersydd show tilpasset akkurat deres arrangement.

SE UTDRAG AV TRYLLESHOW UNDER


Jenta i videoen som hjelper Piraten Sol var først veldig skeptisk til å komme opp alene og måtte ha med mamma. Men som dere ser - glemte hun helt bort både mamma og alt annet i alle latterkulene.

Piraten Sol stort i skogen.jpg

Piraten Sol kan bookes til...

TRYLLESHOW

Piraten Sol Invitasjon Bibliotek.jpg

Komisk tryllepirat-show

Piraten Sol sine komiske trylleshow varer som oftest ca. 25-30 minutter, men kan justeres etter deres tidsskjema. Passer perfekt uansett anledning enten det dreier seg om et rent barnepublikum,  blandede aldersgrupper eller som familie-forestilling. Piraten Sol justerer og tilrettelegger trylleshowene etter hvem som er tilskuere og er veldig dyktig til å ta tak i de komiske øyeblikkene som oppstår via kommunikasjonen med publikum for å skape personlig situasjonskomikk og ekstra magi der og da. Derfor blir ingen show helt like, men veldig dynamiske siden hun er god på improvisasjon og publikumsdeltagelse


De morsomme showene fungerer supert uansett om det er en stor scene med mange hundre tilskuere eller om det avholdes i en privat stue hjemme med få eller flere innbudte gjester. Piraten Sol har underholdt for opp til i overkant av 1000 publikummere på større scener. Mest vanlig er firmaevents eller foreninger og lag - hvor det er fra

10 - 100 barn + foreldre

BALLONGER

Ballongfigurer ferdig.jpg

Figurballonger

Piraten Sol kan forhåndslage figurballonger som eksempelvis deles ut etter et trylleshow. Det tar ca. 25- 60 sekunder å lage en figur alt etter hvor avanserte ballonger barna ønsker seg. Fordelen ved å lage valgfrie ballonger er at barna får velge figur og hvilken farge den skal lages i. Fordelen med forhåndslagede er at barna slipper å stå i kø. Det tar max 10 minutter å dele ut inntil 300 stk.

Walk around ballongpirat er en svært populær aktivitet blant annet på kjøpesenter. Piraten Sol tuller og tøyser masse samtidig som barna har stor glede av å se hvordan akkurat deres ballong blir laget og hvor fort det gjøres!

 

Sol kan lage hest, hund, katt, elefant, giraff, papegøye, hjerte, stor blomst, tulipan, rompetroll, mus, apekatt, løve, sau, turtelduer som sitter å kysser, elg, reinsdyr, bamse, svane, kanin, motorsykkel, sverd, skateboard, mange forskjellige hatter, prinsesse-ballong, sommerfugl, bie, eller noe annet om du vil!

Vi beklager at vi på denne aktiviteten + ansiktsmaling pr. i dag har en maks grense på 2 x 45 minutter.

ANSIKTSMALING

ansiktsmaling.jpg

Tatoveringer med stempler

Piraten Sol maler valgfrie figurer på barna. De kan velge om de vil ha den på kinnet eller armen i tillegg til hvilke farger som skal brukes. 

Å male en ansiktstatovering tar ca. 60 - 70 sekunder pr. barn. Det vil si at Sol rekker å male 50 - 60 barn i timen. Ved vanlig ansiktsmaling der det males hele fjes, rekker man bare å male 6 til 12 barn i timen.

Vårt motto er at alle skal få. Og ved å male figurer i stedet for fulle fjes rekker man veldig mange flere barn dersom det blir kø - hvilket det ofte blir siden dette er en polpulær aktivitet.

Vi beklager at vi på denne aktiviteten + ballongfigurer pr. i dag har en maks grense på 2 x 45 minutter.

SANG OG GITAR

Akustisk gitar

Barna bestemmer hvilke allsanger!

Ved piratbesøk der hvor barna er fra 2 år og oppover er det alltid populært å synge litt sammen! Når Sol tar med seg gitar - er det på barnas premisser - og det er de som velger hvilke sanger som skal spilles og synges! Det går også fint å spille piano til. Når barna er tomme for forslag - har selvsagt Sol også mange forslag.

Sol har mulighet til å ta med lydanlegg som rekker til 50 - 150 personer. Musikalske innslag kan også fremføres akustisk uten anlegg. Dersom det er mer enn 50 - 60 publikummere totalt inkludert voksne, anbefales det dog å bruke anlegg. 

TEGNEVERKSTED

tegning Tid

Lar barna få utfolde seg kunstnerisk!

Piraten Sol tar gjerne med portabelt tegneverksted med vanlige fargeblyanter i tillegg til korte og tykke som er bedre å holde i for de aller minste. 

Tegneverksted kan være en stasjon der barna koser seg og slapper av. Man kan også legge det opp til en tegnekonkurranse med premier om man ønsker.

Vår pirat har med seg alt som trengs av både papir i alle regnbuens farger, pussegummi, kvessere og en egen postkasse for innsamling av tegningene.

Det eneste dere som arrangør må sørge for at står klart, er bord og stoler som barna kan sitte ved når de skaper sine kunstverk. 

KONKURRANSER & LEIKER

Jente spiller utenfor

Til alle typer fest

Piraten Sol arrangerer gjerne forskjellige

typer leiker for og med barna.

Noen eksempler;

Stiv heks

Stol-leken

Sisten

Dansekonkurranse

Ballongleker

Etc.

Kom gjerne med ønsker!

SKATTEJAKT

skattekiste liten.jpg

Til alle anledninger

Piraten Sol arrangerer større eller mindre skattejakter. Noen kan ta lengre tid og inneholde flere oppgaver for å komme seg frem til skatten, mens andre ganger passer det bedre med et kort og enklelt opplegg for å finne kista. Alt etter hva som passer anledningen og deres arrangement. Vanligvis fylles Sol sin lille skattekiste med gullmynter av sjokolade identisk slik som vist på bildet, eller vi kan sørge for større kister med mer innhold. Den lille er hendig med tanke på å gjemme den. Ellers så går det an å rett og slett grave den ned. Vi vil til hvert enkelt arrangement lage kart spesialtilpasset deres område, slik at barna får følelsen av å være med på en ekte jakt!

BILDER AV BARNA

Foto Skyting til sjøs

Fotosessions med barna

Dette er noe vi ønsker å teste ut. Konseptet er ikke er helt på plass siden vi ikke har gjort det før. Tanken er at Piraten Sol har med sitt portable fotostudio med lamper og utstyr i tillegg til en fotoassistent som tar bilder av barna sammen med Sol. At ett og ett barn får tatt portrett sammen med Piraten og får dette tilsendt pr. epost til en av de foresatte i etterkant. Dette er en aktivitet som vi mener vil fungere godt på ethvert arrangement og spesielt på kjøpesentere, barnehager og andre arrangement hvor det er en del barn. Dersom det blir mye etterspørsel etter slike fotosessions, vil vi selvsagt også gå til innkjøp av bakgrunner med pirat-tema som tas med til lokasjon.

bottom of page