top of page
Jenter på musikkfestival

Referanser

Hva kunder og publikum sier om underholdningen vi leverer

Feiende flott underholdning i 6 års bursdagen! Silja klarte å "trollbinde" 24 unger (og også oss voksne) med et spennende og veldig morsomt trylleshow, ballonger og ansiktsmaling. Selma synes Klovnen Silja er kjempe- morsom og det var stor stas å være midtpunktet og at Silja og barna sang bursdagssang for henne, samt at Bamse kom å delte ut godteri til slutt!  Har fått mange positive tilbakemeldinger fra publikummet. Ei lykkelig jente sovnet i går med et smil om munnen, med tryllestav i hånda - midt i et "abrakadaBRA!" TUSEN TAKK! Dette var verdt hver krone!

 Hilde Wessel

I forbindelse med "Jul i Bygda" var vi denne gangen så heldige å få besøk av Nissemor.  Ei sprudlende Nissemor som trollbandt barna. Det er vanligvis alltid litt «uro» før en forestilling. Noen av barna vil markere seg og andre liker best å gjemme seg på mammas fang. Det Nissemor klarte, var å fange oppmerksomheten til alle! Både barn og voksne koste seg under forestillingen, og alle gikk fra banken med et stor smil!  Nissemor`s underholdning passer for alle barn og barnefamilier. Tusen takk!

Leif Rune Grefsli - Trøgstad Sparebank

Hei Silja! Jeg og mine barn på 2 år og 4 år overvar showet ditt lørdag og synes det var ett godt og fengende show for alle! Eldstemann var opprinnelig livredd og ville ikke se, men etter hvert observerte jeg at han lo med og virkelig fulgte med. Minstemann satt fjetret! Og jeg lo godt gjennom hele showet! Overhørte også mange voksne
som var ivrige og positive! Veldig gøy!

Astrid Smith Jagland 

Publikummer Toftedagen

Fra en sangopptreden med "skjønnsang" og didgeridoo på Fritt fram i Hønefoss kom flere med tilbakemeldinger på hvor kraftfullt og flott det hadde vært. Ei dame kom også bort og fortalte at sangen hadde gått rett i sjelen - så hun hadde sittet å grått. Da har man nådd frem til det innerste - og det er det som er det ultimate. Når man når frem. Det gjør Silja. Hør noen av sangene under solistfanen.

Tilhører bland publikum

Tusen takk for din iherdige og vennlige opptreden for barna på 3-toget fra Ustaoset til Oslo i dag. Der vil gå gjetord om din innsats! Hun minste har forresten spurt etter deg flere ganger etter at vi kom hjem og når hun får se deg igjen, så du gjorde et varig inntrykk. Hilsen Vicky

Mor til to på toget

Hei og tusen takk for en FLOTT lørdag! Vi er en familie med tre barn i alder 6, 9 og 10 år. Vi alle hadde det svært gøy og fantastisk! Jeg som voksen syntes klovnen Silja var utrolig flink og morsom! Jeg lo like godt som mine tre barn. Vi likte henne svært godt! Dette er den aller første klovnen jeg har likt så godt!!!  Kjempe!!

Bente Bystrøm. Publikummer Barnas Dag i Porsgrunn

Klovnen Silja var stor suksess blant små såvel som store!  Alle satt som tente lys og koste seg gjennom hele forestillingen!  Bursdagsbarnet og storesøster fikk være være med i showet og syntes det var knallgøy!! Kan virkelig anbefales som innslag i barnebursdag!

Siri Sagbakken

Barnekor - Konsert med
150 barn på scenen og 450 foreldre og venner i salen. Klovnen Silja underholdt med fengende og fixe trylletriks mellom sangene. "Vi har prøvd forskjellige underholdere tidligere år - med vekslende hell (for å være snill). Vi har hatt proffe folk som på ingen måte har greid å holde ungene i sjakk, og har bidratt til rotete tilstander på scenen  Dette slapp vi så absolutt med Klovnen Silja!  Man ser med en gang hvilken kvalitet Silja har i forhold til å holde absolutt alle - både de voksne og barna - i ånde!

Frode Hansen

v/ Rana Kulturskole

Musikalsk Sprudling

Vi takker Klovnen Silja for et fantastisk program her på Storo Storsenter i forbindelse med Karnevalet vi hadde på skøytebanen vår. Silja har full kontroll, holder sirlig orden på køen av barn som vil ha ballong og underholder til barnas store begeistring! Gleder oss til neste gang hun kommer på besøk hit til Storo Storsenter. Vi vil gjerne at Klovnen Silja skal komme tilbake til oss allerede lørdag om 2 uker!

Irene Johnsen

v/ Storo Storsenter

Takker for at du kunne komme til oss!Vi ble meget imponert! Svært ryddig i forkant, presist oppmøte og utrolig profesjonelt gjennomført! Trylleshowet fikk jeg dessverre ikke med meg stort av pga en litt redd jente. Men jeg hørte ungene hvinte av fryd og at det var meget hyppige latterkuler inne fra stua. Min mann fikk derimot med seg hele showet og hans kommentarer var at det var råbra og veldig artig! Ungene var svært - svært - svært fornøyde!!!  Til 6-årsdagen neste år, vil vi gjerne at alle barna skal få velge seg hver sin figurballong (i stedet for forhåndslagede ballonger som ble delt ut denne gangen) – for dette må vi gå for en gang til!  J  Igjen – tusen takk for strålende innsats!

Anita Jensen

mamma til bursdagsbarnet

Det vil komme flere referanser. Vi skal grave litt for å finne de vi allerede har i tillegg til å huske på å spørre etter nye referanser på de jobbene som kommer utover året.

Mvh Silja

Silja Kahrinen Sollien

sitert en ansatt ved Tusenfryd fornøyelsespark

"Dette er det beste showet jeg noen gang har sett"

bottom of page