top of page

Plakater og Flyers

samt annet markedsføringsmateriell

SKREDDERSYDDE PLAKATER med og uten bilder

Vi produserer spesialtilpassede markedsføringsplakater, flyers etc. for deg eller ditt firma. Etter deres ønsker brukes enten bilder dere har rettighet på selv, eller vi skaffer, tilrettelegger og bearbeider det materiale som trengs. Vi kan også ta illustrasjonsbilder for anledningen om det er behov for det.

 

TRYGGHET UNDERVEIS

Dere kan få tilsendt utkast på epost underveis i vår kreative prosess og dermed ha mulighet til å

komme med innspill og meninger slik at dere blir mest mulig fornøyd med resultatet.

FILFORMAT

En skreddersydd fil leveres i enten Jpeg, Pdf eller begge deler. Dere kan velge mellom RGB (fargerom for data og sosiale medier) og CMYK (fargerom for utprint) eller begge deler.

STØRRELSE PÅ FILER

Alle ferdige filer blir oversendt på epost slik at vi kan dokumentere at vi har sendt de fra oss.

Vi kan i tillegg overføre materiale til en USB-stick og sende i vanlig post til kr. 300,- ekstra ink. porto og USB-stick. Kommer du innom og leverer din egen USB (Min. 16GB) og venter mens vi overfører, koster det kr. 0,-

Størrelsen på filene avhenger av ditt behov. (Alt fra 0,5 MB til ca. 15 MB)

 

TOTALPRIS

Avhenger av hvor mange timer som blir brukt til den enkelte produksjon og hvor omfattende forarbeidet blir i forhold til å eventuelt lete etter, kjøpe rettighetene til en annen fotografs arbeid, contra ta spesiallagede bilder for dere, enten av dere eller andre statister som illustrasjonsfoto etc. Prisene starter på kr. 2650,- totalt inkludert alt for de enkleste flyers/plakatene uten bilde eller med et bilde du selv sitter på rettigheten til.

Juletrefest KLASSISK invitasjon.jpg
bottom of page