top of page

Barnehager og Skoler

Show som passer for deres arrangement i enhver forbindelse

 

                   Vi skreddersyr opplegg for akkurat dere!

 

Det mest vanlige å underholde med i barnehager og skoler er et besøk av Klovnen Silja eller Piraten Sol som holder et komisk trylleshow. Man kan også supplere med ballongfigurer eller annet. Dere får akkurat det dere ønsker. Vi skreddersyr opplegg for hver enkelt skole og barnehage.

 

Eksempler på supplement;  ansiktsmaling, sang og gitar, allsang, konkurranse og premieutdeling etc.

Forslag til kjøreplan for de som har avmålt tid til underholdning;

25 - 30 minutter komisk trylleshow

Utdeling av 1 stk. forhåndslaget figurballong til hver av barna

______________________________________________________________________

Vi kan også sørge for at underholder har med alt som trengs til lyd. Både trådløs mikrofon, PA-anlegg​ for inntil 150 personer pluss, miksepult, ledninger og alt som trengs. Vi kan også ha med blandet spilleliste og sørge for bakgrunnsmusikk for ekstra stemning via anlegget før og etter!

 

Markedsføringsmateriell

dere kan få levert fra oss

Se mer detaljert informasjon under fanen "plakater til bookede show"

Under er eksempler på plakater vi kan lage for dere. Vi kan gjerne stile de som invitasjoner.

For dere som ønsker å lage alt selv, sender vi over bildefiler til fri bruk ifbm det arr. vi er booket til. 

Fri bruk vil si at det kan i forbindelse med den aktuelle bookede datoen også brukes i aviser og andre medier.

Referanser fra show

Vi i Onsoft Computer Systems i Bergen hadde en vellykket påskefest med Klovnen Silja! Her var både store og små veldig fornøyde med den kjekke klovnen vi hadde på besøk. Det var en suksess! Både store og små var veldig fornøyd med både trylleshow og ballongkurs. Klovnen Silja fanget barnas oppmerksomhet fra første stund! Vi opplevde henne som veldig profesjonell både før, under og etter showet. Vi takker for en herlig time!

Tusen takk for flott bidrag under Barnas Dag her på Hadeland Glassverk lørdag. Ikke tvil om at du var et populært innslag her hos oss!  Vi har i dag hatt evalueringsmøte vedrørende dagen, og ønsker å sette opp en ny Barnas Dag allerede i mars under vårsalget - og ønsker derfor å booke deg igjen!

Elisabeth v/OCS

Salgssjef Kristin Gamme Helgaker

Barna jublet og lo så de trillet på vår juletrefest i Geodata, da Klovnen Silja tryllet og tullet med sitt humørfylte show. Voksne og barn anbefaler Silja for barne-arrangement, hun er topp og våre barn  elsket henne!

Takk for fantastisk hjelp på standen i forbindelse med Ringeriksdagene! Å ha deg der gjorde at vi fikk den ønskede effekten ut av dagen.  Barn og foreldre stoppet så vi kom i kontakt - og fikk formidlet vårt budskap. Det var morsomt for publikum å være hos oss, og du fikk på våre vegne levert ut masse give-aways.  Silja's tilstedeværelse under dagen var så bra at vi bestiller henne igjen til neste år!

Sosialkomiteèn hos Geodata AS

Jan Hatten v/Nettbuss Drammen

bottom of page